16 maj 2007

Sweet Chili

Även i pastasalladen var temat Sweet Chili som konfirmanden själv. ;o)
Många har frågat efter receptet och här är det.
Hittad i ett av dom senaste nummer av Buffé



Chilipastasallad


För 10 personer
500 gr pasta
2 dl creme fraiche
3 dl gräddfil
2 paprikor
1 rödlök
5 vårlökar
250 g kokta kidneybönor
3 avokado
½- 1 dl sweet chilisås
salt peppar


1.Koka pastan och låt svalna. Blanda creme fraiche, gräddfil och sweet chilisås
2. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och strimla rödlöken, strimla vårlöken.
3. Låt kidneybönorna rinna av. Kärna ur avokadon och skär i bitar. Blanda allt
utom avokadon som vänds ner försiktigt sist.

1 Comments:

Blogger netha said...

Mums!

17 maj, 2007 20:39  

Skicka en kommentar

<< Home